Electro World Stadhouder BV

Electro World Stadhouder BV

Electro World Stadhouder op het Thomsonplein in Den Haag levert televisies, audio-apparatuur, wasautomaten, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, gasfornuizen, ventilatoren, inbouw-apparatuur en overige huishoudelijke apparaten en persoonlijke verzorgingsproducten.

De beste oplossing voor ú, dat is waar wij, als gepassioneerde en vakkundige zelfstandig ondernemer, altijd naar op zoek zijn. Van hulp bij het kiezen van het juiste product tot advies over installatie en reparatie. Online of in onze winkel: Electro World Stadhouder staat voor u klaar!

Ons familiebedrijf bestaat sinds 1940 en behoort inmiddels tot één van de weinige vakzaken op elektronicagebied in Den Haag en omgeving. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we er alles aan doen om u direct van uw aanschaf te laten genieten. Als u bij ons bijvoorbeeld een televisie koopt, dan bezorgen we die uiteraard thuis.

Maar we kunnen natuurlijk meer doen. Voor het installeren van de zenders hoeft u niet aan te kloppen bij de buren, familie of een goede vriend. Nee hoor, dat doen wij voor u. En ook het ophangen aan de wand, het wegwerken van kabels, het aansluiten van randapparatuur: ook die zorg kunnen we uit handen nemen.

Witgoed wordt geplaatst op de plaats die u wilt en niet alleen achter de voordeur. Moet de machine naar boven of naar beneden? Staat de wasdroger erop? Staat de machine aangesloten op een trekschakelaar? Het draaien van een koelkastdeur? Het uit- en inbouwen van een inbouw-apparaat? Allemaal zaken die we voor u kunnen regelen. We gaan pas weg als alles naar behoren staat en werkt.Fotografie: Richard van Gessel


Website

Electro World Stadhouder BV

Adres

Thomsonplein 15
2565 KT Den Haag

070 360 91 08
info@stadhouder.nl